Erkekler Kızlık Zarının Bozulduğunu Hisseder Mi? Anlarmı?

Değerli okuyucularımız bu yazımızda, erkekler kızlık zarının bozulduğunu hisseder mi sorusunu cevaplayacağız. Bu soru oldukça kafa karıştıran bir soru olsa da konuya detaylı bir şekilde yaklaşıp sizlere anlatacağız. Bu sorunun sorulmasının yada merak edilmesinin temel nedenlerinden bir tanesi kızlık zarı bozuk olan kadınların evlenirken eşlerinin kızlık zarının bozuk olup olmadığını hisseder mi korkusudur. Ayrıca korunmasız ilişki sırasında kızlık zarının bozulup bozulmadığını erkek hisseder mi konusu da yine bu sorunun sorulmasına yol açar. Neyse biz konumuza dönelim ve konuyu daha iyi anlayabilmek için kızlık zarının yapısıyla ilgili kısa bilgi verelim sonrasında ise sorumuzu cevaplayalım.

Erkekler Kızlık Zarının Bozulduğunu Hisseder Mi?

Konudan bi haber olanlar için kızlık zarının yapısı ile ilgili bilgi verelim. Kızlık zarı dışarıdan görünen vajinadan 1-2 santim içeride olan, çok esnek ve delikli bir yapıya sahip bir zardır. Bu zar kadınların normal yaşamlarını sürdürürken, oturma kalkma, spor vs çok esnek olduğu için hiç bir şekilde yırtılmaz zarar görmez. Bu zarın yırtılabilmesinin tek yolu parmakla, bir cisimle veyahut cinsel birleşme yoluyla penisin zorlaması sonucu delinmesidir. Onun dışında delinmesi yırtılması imkansıza yakındır. Ancak erkekler için hatırlatalım, bazı nadir durumlarda kızlarda kızlık zarı olmayabiliyor veyahut geçirilen bir ameliyat yada rahatsızlık sonrası kızlık zarı delinebiliyor. Bunların da bilinmesi erkekler için oldukça önemlidir.

Peki erkekler kızlık zarının bozulduğunu hissedebilir mi?

Gelelim esas sorumuza yani erkeklerin kızlık zarının bozulup bozulmadığını anlayabilir mi yada hissedebilir mi sorusuna. Kızlık zarının oldukça hassas ve elastiki bir yapısı vardır. Bu yapı en hafif bir zorlamayla bile delinebilir. Ancak bu elastiki yapı nedeniyle erkeklerin cinsel birleşme esnasında kızlık zarının bozulduğunu hissedebilmeleri mümkün değildir. Cinsel birleşme esnasında zaten cinsel arzuların yüksek olması nedeniyle birleşme yaşanırken bu zarın yırtıldığını hissedebilmek imkansızdır.

Kızlık zarının bozulduğu ancak cinsel birleşme esnasında gidip gelirken çok hafif miktarda kanama olmasıyla kızlık zarının bozulduğu anlaşılır. Bu kanamada öyle bir akıntı şeklinde olmaz zaten hafif bir kanama oluşur peniste içerde olduğundan az miktarda penise bulaşır bu şekilde kızlık zarının bozulduğu anlaşılır. Onun dışında işte kocaman kanama olacak, kan akacak, yada zorlamayla kızlık zarı delinip hissedilecek gibi bir durum asla söz konusu değildir.

Özetleyecek olursak;

Erkekler, cinsel birleşme sırasında partnerlerinin kızlık zarının bozulduğunu hissetmeleri mümkün değildir. Kızlık zarının bozulması veya cinsel birleşme sırasında hissedilen duygusal veya fiziksel deneyimler, kadınlar arasında farklılık gösterebilir. Bazı kadınlar cinsel birleşme sırasında kızlık zarı bozulurken hafif bir ağrı veya rahatsızlık hissedebilirken, bazıları hiçbir şey hissetmeyebilir.

Aklınıza takılan sorular olursa yorum bölümünden bizlere iletebilirsiniz. Bir başka yazımızda görüşmek ümidiyle. Hoşça kalın.

Bilaxten Kilo Aldırır Mı? Yanıtları Burada!

İlginizi Çekebilir:Esra Ezmeci Çapalama İçin Tuzlu Su Tarifi Nasıl Yapılır?
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Kadınlardan İlk Gece Yorumları
Kadınlardan İlk Gece Yorumlarını Sizin İçin Derledik
İlk Gece Kaç Kez Yapılır?
İlk Gece Kaç Kez Yapılır?
Spermin Yumurtaya Girdiğini Nasıl Anlarız?
Spermin Yumurtaya Girdiğini Nasıl Anlarız?
erkekler kızlık zarının bozulduğunu hisseder mi
Evlenenlerin İlk Gece Yorumları Nelerdir?
Bir Erkeğin İlişki Yaşadığı Kadından Duymak İstediği 20 Cümle
Bir Erkeğin İlişki Yaşadığı Kadından Duymak İstediği 20 Cümle
erkekler kızlık zarının bozulduğunu hisseder mi
Anestol Pomad Cinsel İlişkide Nasıl Kullanılır?

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Ruj V Oje | © 2023 | cobanov dev instagram | Sevgiliye Hitap Kelimeleri Arapça