Kadınlardan İlk Gece Yorumlarını Sizin İçin Derledik

Sevgili okurumuz, bu yazımızda kadınlardan ilk gece yani gerdek gecesi yorumlarını derledik ve ilk geceyle ilgili bilmeniz gerekenleri bir araya getirdik. Kadınlardan ilk gece yorumlarını dinlemek bir çok açıdan çok önemlidir. İlk geceye ait bilgisi olmayan ve ilk gece hiç bir bilgiye sahip olmadan evlenecek olanlar bu konuyu detaylıca araştırmaktadırlar. Biz burada hem kadınlar gözünden ilk geceye ait bilgi vereceğiz hem de derlemesini yaptığımız kadınlardan ilk gece yorumlarını sizlere aktaracağız. Gelin şimdi çok da oyalanmadan konumuza geçelim.

[lwptoc min=”2″]

Kadınlar açısından ilk geceyle ilgili önemli bir süreç, iletişim, anlayış ve saygının vurgulandığı bir deneyimdir. Eşinizle duygularınızı ve beklentilerinizi paylaşarak daha sağlam bir bağ kurabilir, aynı zamanda toplumsal veya kültürel beklentileri esnek bir şekilde ele alarak ortak bir anlayış geliştirebilirsiniz.

Kadınlardan İlk Gece Yorumları

İlk gece özellikle fiziksel ve duygusal rahatlık oldukça önemlidir; bu nedenle birbirinize destek olmalı, rahat bir ortam oluşturmalı ve her iki tarafın da rahat hissettiği bir atmosfer yaratmalısınız. Birbirinizi daha yakından tanımak için açık iletişim kurmalı ve ortak ilgi alanlarınızı paylaşmalısınız.

İlk geceyi aceleye getirmemek, birbirinizi keşfetmek ve birbirinize uyum sağlamak için zaman ayırmak önemlidir. Bu süreci sadece cinsel bir deneyim olarak değil, aynı zamanda birbirinizle bağlantı kurma ve birlikte keyif alma fırsatı olarak görmek önemlidir.

İlişki yaşarken doğum kontrol yöntemlerini de düşünmeli ve cinsel sağlık konularında gerektiğinde uzmana danışmalısınız. Unutmayın ki her bireyin deneyimi farklıdır, bu nedenle birbirinize olan iletişim ve saygınız, bu özel süreçte önemli bir role sahiptir. Özellikle hemen çocuk sahibi olunmak istenmiyorsa korunmak gerektiği asla unutulmamalıdır.

İlk Gece Kadınlar İçin Neden Daha Çok Önemli

Kadınlardan İlk Gece Yorumları

İlk gece, kadınlar için genellikle duygusal ve sembolik bir öneme sahiptir. Bu önem, kültürel, toplumsal ve bireysel faktörlere dayanabilir. Çoğu kültürde ve toplumda, evlilikle birlikte ilk gece, çiftler arasında cinsel birlikteliğin yaşandığı ve aileye yeni bir üye eklenmesinin sembolik olarak kutlandığı bir olaydır. Bu nedenle, toplumun bu konudaki beklentileri ve normları, ilk geceyi önemli kılar.

İlk gece, çiftler arasında duygusal bir bağın güçlenmesine yardımcı olabilir. Bu deneyim, çiftlerin birbirleriyle daha yakın bir ilişki kurmalarına ve birbirlerini daha iyi anlamalarına olanak tanır. Aynı zamanda, bireyin hayatında yeni bir başlangıç ve sorumlulukları içerir.

Bu süreç aynı zamanda cinsel uyumun ve rahatlığın keşfedilmesine de olanak tanır. Çiftler arasındaki açık iletişim, cinsel yaşamlarını birlikte şekillendirmelerine ve birbirlerine uyum sağlamalarına yardımcı olabilir.

İlk gece, genç bir çiftin yetişkinliklerine adım atmalarını simgeler ve bazı toplumlarda özel bir ritüel haline gelir. Aileler için de önemli bir dönemdir çünkü bu gece, ailenin devamını simgeler ve yeni nesillerin başlangıcını işaret eder.

Her kadının bu konuda farklı duygusal tepkileri ve beklentileri olabilir. Ancak, önemli olan bu sürecin çiftler arasındaki açık iletişim ve saygıyla yönetilmesidir.

İlk Gece Dikkat Edilmesi ve Bilinmesi Gerekenler

Kadınlardan İlk Gece Yorumları

Evliliğin başlangıcı olan ilk gece, çiftler arasında duygusal bir bağın kurulduğu ve yeni bir hayatın kapılarının aralandığı önemli bir dönemdir. Bu özel an, çiftlerin birbirleriyle daha yakın bir ilişki kurmalarına, duygusal bağlarını güçlendirmelerine ve birbirlerine olan güvenlerini pekiştirmelerine olanak tanır. Ancak, bu deneyimi daha sağlıklı ve mutlu kılmak için bazı önemli unsurlara dikkat etmek önemlidir.

İletişim, beklentilerin açıkça konuşulması, rahat bir ortamın oluşturulması ve karşılıklı güven, ilk geceyi daha anlamlı ve özel kılacak unsurlardır. İşte ilk geceyle ilgili bu temel unsurları anlamak ve uygulamak, çiftlere birbirleriyle olan bağlarını güçlendirme ve evliliklerine sağlam bir başlangıç yapma fırsatı sunar.

  • İlk gece, açık ve dürüst iletişimle başlamalıdır.
  • Cinsel ve duygusal beklentiler, çiftler arasında konuşulmalıdır.
  • Rahat bir ortam oluşturarak fiziksel ve duygusal rahatlık sağlanmalıdır.
  • İlk gece aceleye getirilmemeli, çiftler birbirlerini keşfetmeye zaman ayırmalıdır.
  • Sağlık ve korunma konuları doğru bir şekilde ele alınmalıdır.
  • Güven, birbirine güvenmek ve kendini güvende hissetmek önemlidir.
  • İlk geceyi romantik ama gerçekçi bir bakış açısıyla değerlendirmek önemlidir.
  • Kişisel hijyen, temizlik ve düzen açısından dikkat edilmesi gereken bir unsurdur.
  • Açıklık ve anlayış, beklentilerin açıkça ifade edilmesini gerektirir.
  • Mümkünse stresten kaçınılmalı, rahat bir atmosfer yaratılmalıdır.

Şimdi Sizler İçin Toparladığımız Kadınlardan İlk Gece  Yorumları

Kadınlardan İlk Gece Yorumları

Kadınlardan ilk gece yorumlarını okurken bilmeniz gereken bir çok kişinin ve yaşamın farklı zamanlarda ve farklı ortamlarda yaşanmışlığı gerçeğidir. Siz kendi gerçekliğinde ilk gecenizi yaşayacağınızı unutmayın. Ayrıca yılların verdiği tecrübeyle şunu söylemem gerekir ki, eşinizle sevdiğinizle iletişim çok çok önemli. Neyi istediğinizi neyi istemediğinizi neyden hoşlandığınızı hoşlanmadığınızı eşinizle konuşmaktan çekinmeyin.

Gelin şimdi kadınlardan ilk gece yorumlarını okuyalım;


“Önce eve gelince duş alıp rahatlayın. Acıktınızsa aperatif bir şeyler atıştırın. Sonra içecek bir şeyler hazırlayın. Salonda biraz sohbet biraz sevişme başlayın. İllaki yatak odası şart değil. Sevişirken baktınız yer uygun değilse geçin yatak odasına. Sabaha kadar aklınıza ne geliyorsa içinizden ne geliyorsa devam.”


“Düğün yorgunluğu olacağı için sadece sarılıp uyumak isterim o gece yanında masum bir melek gibi beyaz geceliğimle.”


“Ben düğün gecesi değil de sonraki gece cinsel ilişkiye girmek istiyorum çünkü yorgun yorgun olmaz ya.”


“Ya beyaz saten gecelik istiyorum da içine çamaşır giymeli mi bilemedim. ben adamın elini hızla atan kalbime götürmek istiyodum.ve olaylar olaylar.”


“Merhaba, son dönemin trendi ilk gece korkusu. Ne ara bu kadar korkmaya başladık, cinselliği nasıl nasıl yaşıyoruz ki korkulacak bir durum oldu. Nişanlım evleneceğim kişi diyorsunuz da neye göre seçiyorsunuz bu kişileri, parasına göre mi yakışıklılığına göre mi. Sert mizaçlı korkuyorum diyorsunuz belli ki hiç uyumunuz yok aranızda sanki bir aşk bağı özel bir duygusal iletişimde yok. Erkek empati kurmuyorsa eşine ilk gecede bunları yapabiliyorsa kusura bakmasın kimse ben bunda bir uyum görmüyorum, evlenmeyi bile uygun görmüyorum. Bunu eşiniz için şahsi olarak söylemiyorum ikiniz için konuşuyorum aranızda sizi tutan bir bağ yok ki. Ama biz yanlış anlamışsak özü diliyoruz belki eşiniz hiç böyle biri değildir siz fazla evham yapıyorsunuzdur. Öncelikle ilişkinizi gözden geçirin her şey yolunda ise birde kendinizi sorgulayın. Biraz daha soğuk kanlı olun, olmadık şeyler düşünüp kendinizi korkutmayın.”


“Gerdeğe girmeden eşini ikna et normal birleşim iste zorlamaya çalış bu senin hakkın kabul ettiğinde kendini serbest bırak kocanı da yumuşat oynaş ki aklını vajinana çevirsin giriş yaparken yavaşça yapsın sende yardımcı ol gerisi gelir.”


“Kapa gözlerini anı yaşa ya şu plan projeyi hayatımızın başka konularında yapsak hepimiz birer tales falan olabiliriz.”


“Merhabalar yeni evliyim ilk gece yorgunluktan dolayı ilişkiye girmedik acelesi olmadığını düşündük. Zaten iki gün sonra regl olacaktım ve şuan regliyim. Haliyle biraz endişelerimde var. Burada bir çok konuları okudum ama yine de bende bizzat sormak istedim. Bana öneriniz nedir. Kayganlaştırıcı aldım. Sorularım şu; ilk kez girişinde ben üstte durup kendim mi yavaşça içime almalıyım yoksa altta mı olmalıyım? Bir de eğer siz alttaysanız eşiniz içinize girerken o bölgeye bakarak mı giriyor yoksa sadece hissederek mi ilk gece için soruyorum. Bu konuda beni aydınlatabilirseniz çok memnun olurum.”


“Açıkçası bu çok spesifik bir soru. Şahsi deneyimlere göre konuşursak, üstteyken asla yapamadım, misyonerdeyken tensel ve göz teması varken oldu. Burada okuduğum kadarıyla bazı hemcinslerimiz de üstteyken çok rahat şekilde olduğunu yazıyordu. Bir süre doggy canımı çok yaktı, bazıları ise doggy pozisyonunda acı duymadığını yazıyordu. Siz deneyerek ve sabırla en doğru pozisyonu bulacaksınız. Sadece kendinizi rahat bırakın, bacaklarınız kasılmaktan ağrımasın. Bir de eğer kullanıyorsanız biraz alkol sizi gevşetir. Öncesinde duş da alın. Kendinizi en iyi hissedeceğiniz şekilde hazırlayın kısacası.”


“Kardeşim, rahat olman çok önemli. Üstte olunca nerede duracağına sen karar veriyorsun bu bence daha rahatlık sağlıyor kadına ve daha kolay oluyor öbür türlü karşındaki nerede duracağını bilemiyor kendini kasma zevk almaya bak ve unutma deneye deneye nasıl rahat olacağını sen bulacaksın inan kimse ilk seferinde profesyonel gibi ilişkiye girmiyor.”


“Bu tamamen o an ki ilerleyişe ve kişinin kendisine göre değişir bence. Ben ilk seferinde misyoner pozisyonundayken rahat etmiştim. Çünkü üstteyken o tedirginlik beni daha rahatsız etti. Ancak alta geçtiğimde kontrolü sevgilime bıraktığımda sadece ana kapıldım. O kadar yoğun bir duygu hissetmeye başlamıştım ki üstte olduğum pozisyondan çok daha rahattım. Karşınızdaki kişinin sizinle uyumu acele etmemesi çok önemli bence. O an o akış içinde bulacaksınız sizin için doğru yolu emin olun. Bakarak girmedi içime öpüşüyorduk hatta bir şeyler fısıldıyordu beni öperken. Asla unutamıyorum ilk günü.”


“Kendinizi sıkmayın rahat olun eşiniz de nazik olursa muhteşem bir gece sizi bekler. Alkol kullanıyorsanız bir iki kadeh bir şeyler içerseniz daha rahat olacaktır.”


“Gelir gelmez duş al rahat edersin. Duştan sonra hoş bir gecelik fena olmaz. Gelinliğini çıkarmaya eşin yardım eder. Hiç korkma ve utanma her şey çok güzel olacak. O artık senin eşin, dış kapıdan girdiğin an kendini ona ait hisset. Hem utanacak bir şey yok o senin sağını solunu görüyorsa, sende onun göreceksin.”


“Sakın korkma, aylarca çektim ben o korkuyu. Acıyacak diye içim içimi yedi. İlk gece ilişkiye giremedim ama o kadar pişmanım ki… Ne acı var, ne başka bir şey. Sakın ama sakın korkma sana anlatıldığı gibi yada hayal ettiğin gibi acılı bir şey değil ilişki.”


“Tatlım kesinlikle kendini kasma hiç acı olmayacak o senin helalin olacak ilk başlarda tabiki çekinirsin bu çok doğal duş almak seni gevşetecektir ve illa ilk gece olacak diye birşey de yok ikinizde birbirinize alışınca herşey çok güzel olacak.”


“Biz evleneli 8 ay oldu baş başa kaldığımızda ilk kendimi çok garip hissetmiştim ama eşim sağ olsun beni yatıştırmıştı. Önce duş al çünkü fotoğraf çekimi düğün falan derken gelinlik berbat oluyo terliyorsun falan rahatlarsın gelinliğini saçını eşin çıkartır 🙂 biz sonrasında namaz kıldık ve snrasında beraber oldu korkulcak gibi bi durum yok ortada herşey eşine bağlı kasmazsan kendini sorun yaşamazsın.”


Ay kızlar çok alemsiniz bunu rabbim nasip etmiş ve bu zamana kadar herkes yaşamış kötü bişey olsa niye bu kadar insan evlendim acıda az duyun yani ne var bunda ama tahmin ettiğiniz kadar felaket bu acı değil canlar.”


“Bende bir kaç ay önce aynı şeyleri düşünüyordum korkumda vardı ama hiç korktuğunuz gibi olmuyor inanın korkacak bir şey yok kızlar bu günlerin keyfini çıkarın o kadar güzel ki o ilk anlar korkarak mahvetmeyin sakın 2 aylık evli hatun olarak size tavsiyemdir.”


“Bende bu korkuyu yaşıyordum. Bende hamilelik ve doğum kokusu da vardı. Birgün biri doğum o kadar acı verse kimse ikinci çocuğu yapmazdı dedi ve bana o kadar mantıklı geldi ki. Bu konular bizler için çevreden duyduğumuz yanlış şeyler yüzünden korkutucu olabiliyor. Dünya genelinde bunun insani bir şey olduğunu düşün. Belki ilkinde biraz acır fakat zamanla düzeliyor tabiki yoksa kimsenin düzenli bir ilişki hayatı olmazdı değil mi? 🙂 alışa alışa yapılması gereken bir şey. Höt diye olmamalı.”


“Gerdek olayından asla korkma ama asla korkma eşinin anlayışlı olması en önemli şansın olacağını düşünüyorum ben vajinusmus tedavisi gördüm ve inan ki yıllarca kendimi bildim bileli sırtımda dağ taşımışım gibi hissettim. Kafanı enerjini bunlara harcama sakın evlilik için heyecanlı hazırlığına odaklan her şeyin bir vakti eğer olmuyorsa da çözümü var çok şükür ben inanıyorum ki eşinle beraber bunu birlikte çözersiniz. Dediğim gibi eşinin anlayışı ,yaklaşımı çok daha önemli ben eşimle görüştüm konuştum bu konuyu konuşarak bir yere varılmıyor  içini rahat tut sen”


“İlk gece hemen olmak zorunda değil biraz zaman isteyebilirsin. Birbirinizi seviyor ve hoşlanıyorsanız zaten kendiliğinden gelişecektir bu olay. Daha önce yüzyüze görüşememeniz kötü olmuş inşallah her şey gönlünce olur.”


“Sizi çok iyi anlıyorum, ben 1 buçuk yıl nişanlı kaldım öncesinde 6 ay flört donemi, bu süreç içinde bolca görüşme, ama gel gör ki çok korktum, evli olan arkadaşlarımın bazıları çok rahat gıcırmış, kimisi çok sancılı gıcırmış. Biz ilk gece yapamadık, çok şükür esim anlayış la karşıladı, benim hazır olmamı bekledi, balayının 2.gecesı olabildi ancak. Ne kadar rahat olursanız o kadar iyi. Aslında korkulacak buseye yokmuş dedim, boşuna kantımı kasmışım. Bu kadar insan zevk alıyorken ben neden korkuyorum dedim. İste yıllarca zihnimize kazınan düşünceler yüzünden. İnşallah nişanlınız da anlayışlı olur ve sizin hazır olmanızı sabırla bekler.”


“Canisi neyin gerginliğidir bu sen onunla bir omur geçirmek için bir ton zırvalık atlatacaksın ve tam isteğine kavuştuğun gece gerginliğin yüzünden belki bir çuval önce çöpe dökeceksin rahatına bak partnerinde sana kıyamayacak kadar değer veriyorsa o ilk gece olan olur ve tutkuyu asil o zaman anlarsın.”


“Abartıyorlar korkma nedenmiş gevezelikten korkutuyorlar düşün gerdekten önce canını verdiğin güvendiğin adam gerdekte canavar mı olacak sanki ha şu da var eğer zorla evlendirildiysen gerdeğe zorla atıldıysan seni sevmediği için sana. Acımaz ama severek evlenen eşler neden korkuyorlar anlamıyorum .”


“Benim kocam sadece duvağımda kılmıştı o an onu izlerken işte benim kocam falan demiştim. Çok güzel bir duygu. Ama ben kılmadım. Kılınıyor muydu? Sadece erkekler diye biliyordum.”


“Aslında korkulacak bişey yok cehalet içinde ya da bi odunla yapılan ilk gece talihsizliğinin dilden dile aktarılmasından ötürü bu korkuya itiliyorsunuz ama gerçekler öyle değil.”


“Aldır küldür değil kesinlikle yavaş yavaş ve mümkünse milim milim ittirsin. Senin zevk suyun kaymaya yeter ama kaymazsa vazelin işi görür. İnanılmaz derecede yavaş olmalı yoksa acayip canın yanar çığlık atarsın resmen.”


“Sakin olmak ilk kural korkma korkacak bişi yok korkar panik yaparsan kötü geçer çünkü hiç korkulacak bir şey yok sakin ol ve serbest bırak kendini gerisi kendiliğinden gelişir hiç bir şey hissetmiceksin zaten.”


“Odaya girdiğimiz zaman, git abdest alın eşin önde sende arkasında namaza durun. Niyet ettim Allah rızası için şükür namazı kılmaya de, süthaneme, Fatiha ve bir süre oku, ikinci rekat ta Fatiha ve bir süre daha oku oturup ettehiyyatu, sallı ve barik ve rabbenayi oku selam. Ver hepsi bu kadar arkasından da dua et inşallah.”


“Biraz zorlu geçti ikimiz içinde pek zevkli geçtiğini söyleyemem ama çok heyecanlı başladı. Odada yalnız kaldığımızda, kızın kıyafetlerini kendi ellerimle çıkartırken felan ve ilk defa karşımda bir kızı kıyafetsiz görünce, onu öpünce tenine dokununca felan çok heyecanlıydık, ikimizinde kalbi kütür kütür atıyordu. Elim ayağım titriyordu. ”


“Bizimki çok zevkli geçti. Hatta eşim benden çok mutlu oldu. Sadece ertesi gün ağrıları oldu ama o gece mutluydu.”


“Una gerdek gecesi değil de ilk ilişki dersen daha mantıklı benim için. İki tarafın ön sevişmeden zevk alması mümkün fakat ilişkiden kadının zevk alması pek mümkün değil. Zaten çok acemi olduğu için zevk alacak fırsatı olmuyor.”


 

Bu yazımızda sizlere kadınlardan ilk gece yorumları hakkında hem bilgi verdik hem de derlediğimiz yorumları sizlere ilettik. Sonuç olarak iletişimin ne kadar önemli olduğunu her şeyiyle görmüş ve anlamış olduk.

İlk gecenizle ilgili sizin anılarınız nedir? Yorum bölümünden bizlere iletebilirsiniz. Bir başka yazımızda görüşmek ümidiyle. Hoşça kalın.

Aşağıda linkini vereceğim yazıyı da okumanızı öneriyoruz.

Tuzlu Su İle Dişil Enerji Nasıl Yükseltilir?

İlginizi Çekebilir:Erkeklerin İlk Gece Yorumları Nelerdir?
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

kadınlardan ilk gece yorumları
Anestol Pomad Cinsel İlişkide Nasıl Kullanılır?
kadınlardan ilk gece yorumları
Tuzlu Su İle Dişil Enerji Nasıl Yükseltilir?
Sevgiliyle Konuşulacak En Güzel Konuların Listesi
Sevgiliyle Konuşulacak En Güzel Konuların Listesi
Erkekler Kızlık Zarının Bozulduğunu Hisseder Mi? Anlarmı?
Erkekler Kızlık Zarının Bozulduğunu Hisseder Mi? Anlarmı?
Ayrılık Sonrası Erkek Ne Zaman Arar?
Ayrılık Sonrası Erkek Ne Zaman Arar?
kadınlardan ilk gece yorumları
Cinsel Çapa Nedir? Çapalama Nasıl Yapılır?

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Ruj V Oje | © 2023 | cobanov dev instagram | Sevgiliye Hitap Kelimeleri Arapça