Cinsellikte Çapalama Noktaları Nelerdir?

Bu yazımızda sizlere uzunca bir süre araştırdığım ve bilgi edindiğin cinsellikte çapalama noktalarıyla ilgili bilgi vermeye çalışacağım. Konunun daha iyi anlaşılabilmesi için cinsellikte çapalamanın ne olduğundan, nasıl yapıldığından bahsedeceğim. Sonrasında ise  çapalama noktaları hakkında bilgi vereceğim.

Cinsellikte çapalama nedir?

Çapalama aslında iki nesne yada varlık arasında kısa süreli bağ kurulması sonrası bu bağın güçlenmesidir. Cinsellikte ise çiftler arasında duyu organlarımız yardımıyla çapalama noktaları kullanılarak derin bir bağ oluşturulur. Bu duruma da cinsellikte çapalama denir. Cinsellikte çapalamanın amacı eşler arasında cinsel hazzın yanı sıra daha derin bir sevgi bağı oluşturulmasıdır.

Cinsellikte çapalama noktaları nelerdir? Çapalama nasıl yapılır?

Cinsellikte hem çapalama noktalarının önemi aslında bir çok çift tarafından bilinmeden de olsa uygulanmaktadır. Ancak bunun bilinçli olarak yapılması daha verimli bir sonuç elde etmemizi sağlayacaktır.

Cinsellikte çapalama duyu organlarımızı kullanarak çapalama noktalarına bir kaç saniye dokunmak bastırmak demektir. Cinsel ilişki sonrasında özellikle bunların yapılması hem erkeğin hemde kadının karşısındaki kişiye sevgi ve saygı duyduğunu ilişkisinin sadece cinsellikten ibaret olmadığını hatırlatmak amacı güder. Cinsel çapalama noktalarına yapılan bu baskılar hem çiftler arasındaki bağı güçlendirecektir hemde çiftler arasındaki cinsel yaşamı daha anlamlı kılacaktır. Gelin şimdi bu çapalama noktalarına bir bakalım.

Cinsellikte çapalama noktaları

  1. Partnerinizin avuç içleri
  2. Partnerinizin topukları
  3. Partnerinizin dirsekleri
  4. Partnerinizin ense kökü
  5. Partnerinizin göğüs uçları
  6. Partnerinizin omuzları
  7. Partnerinizin bilekleri

Cinsellikte çapalama noktalarına yapılacak çapalamalar erkeğin yada kadının sizi hatırlamasını sağlayacak noktalardır. Bu noktalara dokunmak, hafif baskı uygulamak çiftler arasında bir bağ ve enerji oluşmasını sağlar. Bu sayede daha mutlu bir cinsel yaşam ortaya çıkar. Mutlu bir cinsel yaşam ise çiftlerin tüm yaşamını olumlu yönde etkileyen çok önemli bir şey olduğunu hepimiz biliyoruz.

Bu yazımızda sizlere cinsellikte çapalama ve çapalama noktaları hakkında bilgi vermeye çalıştım. Aklınıza takılan sorular olursa yorum bölümünden bizlere iletebilirsiniz. Başka bir yazımızda görüşmek ümidiyle. Hoşça kalın.

Dudak Renklendirme Sonrası Nelere Dikkat Edilmeli?

İlginizi Çekebilir:Love Bombing Nedir?
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Hormonal Dengesizlik
Kadınlarda Hormonal Dengesizlikler: Belirtiler ve Tedavi Yöntemleri
Kirpiklerden Hamilelik Anlaşılır mı?
Kirpiklerden Hamilelik Anlaşılır mı?
Bilaxten ne işe yarar
Bilaxten Ne İşe Yarar
Ruj Uçuğa İyi Gelir Mi?
Ruj Uçuğa İyi Gelir Mi?
Ylang Ylang Yağı Nedir? Cinsellikte Nasıl Kullanılır?
Ylang Ylang Yağı Nedir? Cinsellikte Nasıl Kullanılır?
Gyno Ferro Sanol
Gyno Ferro Sanol: Demir Eksikliği Anemisi Tedavisinde Etkili Çözüm

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Ruj V Oje | © 2023 | cobanov dev instagram | Sevgiliye Hitap Kelimeleri Arapça